Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství Evropy juniorek a seniorek

27. 4. 2010

26.4. absolvovaly juniorky podiový trenink. Naše děvčata cvičí ve složení Tereza Schusterová, Veronika Pluskalová, Petra Hedbávná a Vendula Machátová. Jejich závod proběhne ve středu 28.4. od 11:40 do 14:20 Londýnského času a začínají na akrobacii kde za UEG je naše Hana Liškářová jako Supervisor. Další rozhodčí v závodě juniorek je Lenka Šotolová na bradlech v panelu E.

27.4. absolvují seniorky svůj podiový trénink ve složení Jana Šikulová, Veronika Veisová, Daniela Dubčeková a Veronika Barešová. Z postu rozhodčího je bude sledovat opět Hana Liškářová jako Supervisor na akrobacii a v panelu D na kladině Alena Hořká.

28.4. absolvovaly juniorky závod družstev a skončily na 19. místě těsně za Chorvatskem. V jednotlivkyních nejlépe skončila Vendula Machátová  na 72. místě. Zvítězilo družstvo Ruska o 9 bodů před Rumunkami. Třetí bylo družstvo Itálie pouhou 0,1 před Francií. V jednotlivkyních se na prvních čtyřech místech umístily Rusky.

Výsledky družstev

Výsledky jenotlivkyň

29.4. závodily seniorky - naše družstvo nastoupilo ve třetí skupině ve dvojici s Rumunkami v 15:15 Londýnského času na bradla. Děvčata zacvičila bez větších chyb, bohužel na evropskou špičku mají nedostačující obtížnost. Velké uznání zasluhuje Jana Šikulová, která odcvičila celý závod s bolestivě naraženou patou a umístila se v jednotlivkyních na 16. místě. Naše družstvo skončilo na 22. místě.

Výsledky družstev

Výsledky jednotlivkyň

30.4. proběhlo finále jednotlivkyň juniorek, které vyhrála Viktoria Komová z Ruska

Výsledky

1.5. závodilo 8 nejlepších družstev - 1. místo Rusko, 2. Velká Británie 3. Rumusko

Výsledky 

2.5. proběhlo finále na jednotlivých nářadích nejvíce medailí zislalo Rusko a Rumunsko. Dvě zlata Elizabeth TWEDDLE. Výsledky viz níže.

Výsledky finále juniorek

 

Výsledky finále seniorek

3.5. odlétá zbytek výpravy zpět do ČR.

 

Náhledy fotografií ze složky ME Birmingham

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář